Over Prins Haarmode

Uw kapper voor knippen en kleuren

 

Uw kapper voor knippen en kleuren

Bij Prins Haarmode, uw kapper in Harderwijk, Kampen en IJsselmuiden, bent u 6 dagen in de week welkom. In 1991 zijn we gestart met 1 kapsalon en inmiddels zijn we uitgegroeid naar 5 kapperszaken.

Overdag niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan staan we ook op de koopavond voor u klaar. Laat u verwelkomen met een lekker kopje koffie of thee en blader door onze magazines voor extra inspiratie. Man of vrouw, u bent bij ons aan het juiste adres voor knippen en kleuren. Ook voor het knippen van kinderen kunt u bij ons terecht. Een speciale kinderknipstoel en kinderschort, een mooi kleurtje in het haar en voor een klein tarief.

 

Kleuren

Voor het kleuren van uw haar maken we gebruik van een gratis kleuranalyse. Zo kan de juiste kleurtint worden bepaald die het beste bij u past. We kijken hierbij naar de structuur van het haar, de vorm van uw hoofd en welk huidtype u heeft. Hierna neemt u plaats in onze luxe wasstoel en geniet u van een van de baden van Matrix, afgestemd op uw haartype en de staat waarin uw haar verkeert.

Een ontspannen hoofdmassage mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Laat u heerlijk in de watten leggen door onze vakkundige stylisten.